Kemah Sultan Melik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Kemah Sultan Melik Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak; öğrencilerimizi, bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, teknolojiyi etkili biçimde öğrenerek kullanabilen, kendini tanıyan, milli değerlerimizi ve insanlığın ortak değerlerini sahiplenmiş bireyler olarak yetiştiren, akademik başarılarıyla tercih edilen örnek ve öncü bir kurum olmaktır.

Misyon: Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin kişisel sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayabilecek ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 / 15.50
Isınma: Kalorifer(Kömür)
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca
Lojman: 20 - Lojmanlar okula 100m mesafede ve kaloriferlidir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun ´Futbol Sahası´ bulunmakta olup her yıl çeşitli turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz, Avrupa Birliği destekli eTwinning projelerinde aktif olarak yer almaktadır. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirilen ´Bir Nefeste Anadolu´ projemiz, bakanlık tarafından ´Kalite Etiketi´ ile ödüllendirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz, ´ENO Treelympics 2015 - Uluslararası Okullar Arası Ağaç Olimpiyatları 2015´e katılmıştır. 86 ülkeden 1296 okulun katıldığı olimpiyatlarda; okulumuz 800 ağaç dikimi ile 49. olmuştur.

Telefon - 0446 511 20 24

WEB - https://kemahsultanmelikcpal.meb.k12.tr

Adres - Cirgişin Mahallesi Küme Evleri No1 Kemah/ERZİNCAN

Biyoloji Laboratuvarı :1
Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemizin Cirgişin Mahallesinde bulunan okulumuz; Sultan Melik Sosyal Tesisleri´nin arka tarafında yer almaktadır.

Adres - Cirgişin Mahallesi Küme Evleri No1 Kemah/ERZİNCAN

Ulaşım İle ulaşım; tren ve minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 50 km. ilçe merkezine uzaklık 1 km.´dir.